|
|
|
droga do raju |
| Autor |
Wiadomość |
Wiedzący
|
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
|
|
|
Miałem ale przestałem ćwiczyć, jakoś tak nagle i nieświadomie przestałem robić TR.
Przeczytaj poprzednie sny, albo je sobie przypomnij, wypij szklankę mleka przed snem, czy tam godzinę przed położeniem się.
Co prawda nie były może długie ale sprawiły mi radość i te zwykle sny które w końcu też nie były zwykłe. Choćby sen gdzie byłem kobietą i miałem normalne czucie, że jak się dotknąłem to czułem to...
Nie musisz śnić o swojej śmierci. Sen zawsze możesz zmienić, skierować na inne tory lub całkowicie stworzyć nowy świat. No ja do takiego stopnia nie doszedłem, ale zawsze podobało mi się latanie, we śnie i jest to dla mnie na prawdę łatwe. |
_________________ http://www.youtube.com/wa...next=1&index=14 |
|
|
|
 |
krwawyanioł
|
Wysłany: Pią 16 Lip, 2010
|
|
|
| ja dziś pamiętałem ale nie zapisałem i mi uciekło, ja lubiłem ld bo można było wszystko dowolnie zmieniać było się bogiem. a mleko coś daje na sny ? |
|
|
|
 |
Wiedzący
|
|
|
|
Z tego co pamiętam to tak - tylko co dokładniej?Zapomniałem xD ale to chyba było że lepszej jakości będzie, lepiej się zapamięta, w każdym bądź razie wiem że warto wypić szklankę mleka przed snem. Jak sobie przypomnę albo znajdę w czym dokładniej pomaga to napiszę . Banana też można sobie zjeść. Ja osobiście wole mleko, uwielbiam je :]
Jak nie masz czasu zapisać całego snu rano, to zapisz słowa klucze. |
|
|
|
 |
Wiedzący
|
|
|
|
Z tego co pamiętam to tak - tylko co dokładniej?Zapomniałem xD ale to chyba było że lepszej jakości będzie, lepiej się zapamięta, w każdym bądź razie wiem że warto wypić szklankę mleka przed snem. Jak sobie przypomnę albo znajdę w czym dokładniej pomaga to napiszę . Banana też można sobie zjeść. Ja osobiście wole mleko, uwielbiam je :]
Jak nie masz czasu zapisać całego snu rano, to zapisz słowa klucze. |
|
|
|
 |
krwawyanioł
|
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010
|
|
|
| dziś spróbuje z tym mlekiem zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaż piłem już kakao na noc i było tak samo, ale może same mleko trzeba. |
|
|
|
 |
Guinessis
|
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010
|
|
|
Mleko zatrzymuje wydzielanie nadmiaru kwasów w żołądku co zapobiega zgadze co zapewnia komfortowy sen
sama co dzień piję szklankę przed snem |
|
|
|
 |
Guinessis
|
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010
|
|
|
Kakao jest słodkie mleko lepsze |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,32 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|