NoNameIn.Net Strona Główna
ProfilProfil FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy RegulaminRegulamin
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Czat (0)

Poprzedni temat «» Następny temat
droga do raju
Autor Wiadomość
Wiedzący 

Wysłany: Czw 15 Lip, 2010   

Miałem ale przestałem ćwiczyć, jakoś tak nagle i nieświadomie przestałem robić TR.
Przeczytaj poprzednie sny, albo je sobie przypomnij, wypij szklankę mleka przed snem, czy tam godzinę przed położeniem się.
Co prawda nie były może długie ale sprawiły mi radość i te zwykle sny które w końcu też nie były zwykłe. Choćby sen gdzie byłem kobietą i miałem normalne czucie, że jak się dotknąłem to czułem to...
Nie musisz śnić o swojej śmierci. Sen zawsze możesz zmienić, skierować na inne tory lub całkowicie stworzyć nowy świat. No ja do takiego stopnia nie doszedłem, ale zawsze podobało mi się latanie, we śnie i jest to dla mnie na prawdę łatwe.

krwawyanioł

Wysłany: Pią 16 Lip, 2010   

ja dziś pamiętałem ale nie zapisałem i mi uciekło, ja lubiłem ld bo można było wszystko dowolnie zmieniać było się bogiem. a mleko coś daje na sny ?

Wiedzący 

Z tego co pamiętam to tak - tylko co dokładniej?Zapomniałem xD ale to chyba było że lepszej jakości będzie, lepiej się zapamięta, w każdym bądź razie wiem że warto wypić szklankę mleka przed snem. Jak sobie przypomnę albo znajdę w czym dokładniej pomaga to napiszę . Banana też można sobie zjeść. Ja osobiście wole mleko, uwielbiam je :]
Jak nie masz czasu zapisać całego snu rano, to zapisz słowa klucze.

Wiedzący 

Z tego co pamiętam to tak - tylko co dokładniej?Zapomniałem xD ale to chyba było że lepszej jakości będzie, lepiej się zapamięta, w każdym bądź razie wiem że warto wypić szklankę mleka przed snem. Jak sobie przypomnę albo znajdę w czym dokładniej pomaga to napiszę . Banana też można sobie zjeść. Ja osobiście wole mleko, uwielbiam je :]
Jak nie masz czasu zapisać całego snu rano, to zapisz słowa klucze.

krwawyanioł

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   

dziś spróbuje z tym mlekiem zobaczymy co z tego wyjdzie, chociaż piłem już kakao na noc i było tak samo, ale może same mleko trzeba.

Guinessis 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

Mleko zatrzymuje wydzielanie nadmiaru kwasów w żołądku :arrow: co zapobiega zgadze :arrow: co zapewnia komfortowy sen :P

sama co dzień piję szklankę przed snem :)

Guinessis 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

Kakao jest słodkie :arrow: mleko lepsze

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach