Przesunięty przez: Floyt Pon 09 Sie, 2010 |
co się dzieje z shoutboxem? |
| Autor |
Wiadomość |
Iskiera_87
Złodziej_Zapalniczek

Wiek: 23 Dołączyła: 27 Lut 2007 Posty: 690 Skąd: z Wolnego Miasta...
|
|
|
|
 |
Floyt
|
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010
|
|
|
| Został wykasowany kompletnie przez naszą nową "moderatorkę", ponieważ treści się w nim znajdujące były dla niej niewygodne. |
_________________ "Niech Bóg stoi pomiędzy tobą a krzywdą, we wszystkich pustych miejscach w których musisz kroczyć." |
|
|
|
 |
Wiedzący
|
|
|
|
 |
I-87 nielogowana
Gość
|
|
|
|
ale o co chodzi?
co tu za jazda znowu o.0 ? |
|
|
|
 |
Trinity
Supernatural

|
|
|
|
| I-87 nielogowana napisał/a: | ale o co chodzi?
co tu za jazda znowu o.0 ? |
Osobiście, też chciałabym wiedzieć |
|
|
|
 |
Guinessis
|
|
|
|
| Może tak ma być?? Na innym forum raz na dwa dni usuwają treści z SB... Może Nowa Mod była tam i ten pomysł jej się spodobał?? |
|
|
|
 |
Wiedzący
|
|
|
|
| Raczej nie, bo walnąłem uśmiech i go nie ma. Po za tym u nas jest to wręcz nie wskazane, ponieważ nie ma takiego ruchu, a shoutboxie, więc na odpowiada się zazwyczaj wolno. |
_________________ http://www.youtube.com/wa...next=1&index=14 |
|
|
|
 |
Floyt
|
|
|
|
| Piszcie w tej sprawie do admina. On jest od robienia porządku z modami. Mi się nawet nie chce produkować o co tutaj chodzi. Szkoda klawiatury. Z resztą po co, skoro ktoś może to skasować, bo ma taki kaprys. |
_________________ "Niech Bóg stoi pomiędzy tobą a krzywdą, we wszystkich pustych miejscach w których musisz kroczyć." |
|
|
|
 |
Marti
|
|
|
|
| Mi się, że moderatorzy mogą tylko kasować/edytować posty/wpisy. Nie ma mowy o zalogowaniu do panelu, nie wspominając o zmianie ustawień forum. |
|
|
|
 |
|
|