|
|
|
Czy mogę coś zrobić?? |
| Autor |
Wiadomość |
jasia
|
Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 Czy mogę coś zrobić??
|
|
|
Witam. Przeżyłam sobie spokojnie trochę życia i temat narkotyków był mi obcy...do momentu gdy syn zamieszkał z pewną dziewczyną. Gdy była już w ciąży z moim synem , dowiedziałam się ze ma już jedno dziecko, synka 4 latka, ale jest pozbawiona do niego praw rodzicielskich za branie amfetaminy.
Mówiła nam że przestała brać i nie ma już z narkotykami nic wspólnego...uwierzyłam jej. Ostatnio od kilku osób zupełnie przypadkiem dowiaduję się że widziano syna jak wychodził ze sklepu z dopalaczami, ktoś inny mówił że widział jak oboje na dyskotece pali trawkę itd...
Bardzo się martwię że ta dziewczyna marnuje życie mojemu synowi, no i co będzie z dzieciątkiem, które urodzi?? Rozmowa z synem nic nie daje, ale boję się o dziecko, jak je wychowają? Czy ktoś wie czy w szpitalu po urodzeniu robią standardowo noworodkom badania na obecność narkotyków we krwi? |
|
|
|
 |
M.

|
Wysłany: Pon 19 Lip, 2010
|
|
|
| Witam. Nie wiem, jak to jest dokładnie, ale przecież kiedy już urodzi się dziecko, możesz pójść do tego szpitala i porozmawiać z lekarzami, ewentualnie zgłosić problem pielęgniarkom, może one coś poradzą. Testu na obecność narkotyków we krwi nie robi się nikomu ot tak. Nie bagatelizuj sprawy. Jeśli ta dziewczyna coś bierze, dziecko może urodzić się z zespołem odstawienia. Poza tym, jeśli ta dziewczyna nie boi się brać narkotyków (choćby nawet dopalaczy, które są przecież pochodnymi amfetaminy i innych świństw) w ciąży, to pewnie też i pije. Nie wiem, czy wiesz co to jest zespół FAS... Jedno czego jestem pewna, nie zostawiaj tak tej sprawy! Życie i zdrowie tego dziecka jest tu najważniejsze. |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|