|
|
|
Czat |
| Autor |
Wiadomość |
slimakowa
Moi J'ai Pas !

Wiek: 19 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 895 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009
|
|
|
a żebyś wiedział , że sobie założę xD
Może znajdę chętnych
ok . alkohol uderza mi do głowy.
Kończymy spamowanie.
Miłego :* |
_________________ "Piłam, bo chciałam utopić swoje smutki, ale potem te cholerstwa nauczyły się pływać."
Frida Kahlo |
|
|
|
 |
Floyt
|
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009
|
|
|
| slimakowa napisał/a: | Boski alwaro ? xD
Ok. Masz rację dość ! Spamujemy ;] |
Hulio Armando dos penetratos.
*Nie, nie podoba mi się.
| Łukasz napisał/a: | No no no bo zaraz tu się wiadomo co posypie |
Romantyk. Ta romansów odrazu. Czysty biznes.
A ja chętnie przyjme zasyp buziaczków :*
Dobra, koncze bo tez mam głupawkę. |
_________________ "Niech Bóg stoi pomiędzy tobą a krzywdą, we wszystkich pustych miejscach w których musisz kroczyć." |
|
|
|
 |
slimakowa
Moi J'ai Pas !

Wiek: 19 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 895 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: Pią 04 Gru, 2009
|
|
|
Floyt jaki czysty biznes ? Weź ranisz moje uczucia
Aaaaaa ! ...
Ej. Ej. Ale chłopcy, ktoś musi nie wiem robić zdjęcie Floyta i osoby całowanej (oczywiście za drobną opłatą ) więc ja się zgłaszam. Zarobimy nasz pierwszy milion i przepijemy ;]
P.S Floycie nie trafiłeś w mój gust. Bardzo mi przykro
Niestety i mnie don penetratos się nie podoba :p |
_________________ "Piłam, bo chciałam utopić swoje smutki, ale potem te cholerstwa nauczyły się pływać."
Frida Kahlo |
|
|
|
 |
Stworzenie

|
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009
|
|
|
Aaa długo mnie nie było... Tak o z różnych rzeczy... To znaczy zjawiałam się ale tylko skrajnie krótko...
Miło mi czytać wasze słowa...
Co do mojego "projektu"/pomysłu(?) Dostałam odpowiedź... Ale em siostrze po wirusie instalowano nowy system... No i ten wszystko przepadło... Em a mój kontakt z Ikarim jest w szczątkach... No więc ten... jest pewien zastój... wstrzymanie, takie dwie kreseczki || albo w sumie będzie już kwadracik (coo? co ja w ogóle mówie?)
Nie mam zielonego pojęcia co się dzieje na forum... Trochę głupio się z tym czuje... Jestem wybitnie egoistyczna i samolubna... Mimo że czuję do Was taką sympatię..
Poszukam czegoś innego niż ICeQ.. Ale mówie odrazu że nie zrobię tego w krótkim czasie.. Hmm ostatnio... pare cegieł spadło mi na głowe... No i... fajnie by było bym coś z tym zrobiła...
PS: Jesteście cudni... |
_________________ Life is Green
Jestem dzieckiem słońca, kocham księżyc
Rosną mi czarne skrzydła i kolce z pleców...
http://www.youtube.com/us.../78/11Bl-i_eJ5s |
|
|
|
 |
Black_Lilliyah
Żałoba po Wyobraźni

|
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009
|
|
|
To życzę Stworzonku, aby się wszystko jak najlepiej ułożyło.
Powodzenia |
_________________ Każdy kwiat, każde drzewo, każdy kamień i każde źdźbło trawy jest grobem moich umarłych marzeń, złudzeń i snów. A wokół wikłają się nici fantazmatów. |
|
|
|
 |
Stworzenie

|
Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010
|
|
|
Ha też bardzo chętnie bym porozmawiała przez gg... Shoutbox nie bardzo działa... Poza tym to co innego... To miał być ten pomysł który da ulgę Floytowi... lecz zdałam sobie sprawę ile błędów w nim jest... Zresztą sami mi odpowiedzcie co na ten temat myślicie...
Mianowicie chodzi mi konferencje na gg... Każdy uczestnik posiadałby historię rozmowy... Tyle że pojawia się taka problematyczna kwestia że tworząc grupę, będzie się pojawiało okienko wiadomości osobom które były zapisane a może nie chcą rozmawiać i nie które osoby to denerwuje... Więc nad tą kwestią wypadałoby się zastanowić..
Chyba że za każdym razem tworzylibyśmy nową listę... osób do konferencji... może byłby jeden stały numer, kogoś.. i na tej osoby gg wysyłalibyście własne numery, że tam tego dnia chcielibyście pogadać... i może byłby ktoś rezerwowy...
Kombinuję, kombinuję ... prawda.. ale nie znalazłam.. i nie miałam jak ostatnio szukać tego czatu no i oczywiście leniwie się... acz tak generalnie miałam ochotę się odezwać tak ogólnie i z tym pomysłem... Odżywić własny temat...
Dobrego snu...
Lil <przytula> |
_________________ Life is Green
Jestem dzieckiem słońca, kocham księżyc
Rosną mi czarne skrzydła i kolce z pleców...
http://www.youtube.com/us.../78/11Bl-i_eJ5s |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,46 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|